Wereld tai chi dag 2018

Wereld tai chi dag 2018

Kennismaking Voorbereiding vrijwilligersdagen, drie zaterdagen: 24 maart, 7 en 21 april van 13 tot 17 uur. Brainstorming, ontwikkelen van nieuwe activiteiten, demonstratietraining en drakendans naar aanloop van deze 16de editie van de Wereld Tai Chi Dag Zwolle. Ontmoeting in de Inner Touch Tai Chi school Westerlaan 51 Zwolle. Mocht je dit lezen en de handen uit de mouwen willen steken om ons te ondersteunen deze dag, meld je dan aan als vrijwilliger.

Bijzondere ontmoeting! Voor iedereen die zin heeft wordt er op zaterdag 7 april een workshop Health Qigong aangeboden door GU JIA YING Gu Jia Ying komt uit China – Yangzhou – een bezoek brengen aan o.a. Inner Touch Tai Chi in Zwolle. Zij is gekwalificeerd voor de national health qigong high-leave theory training en als coach, ook voor competities. Zelf heeft zij met succes deelgenomen aan verschillende competities b.v. in Honk Kong. Ze is gehonoreerd door Qigong association for outstanding and remarkable social health qigong coach en ontving de “outstanding health family” beloning.
Gu Jia Ying biedt de mogelijkheid om samen te training van 19 tot 22 uur. Hiervoor zal een vrijwillige bijdrage gevraagd worden, richtlijn €10,-. Iedereen is welkom voor deze bijzondere ontmoeting. Makkelijk te combineren met WTCD vrijwilligersmiddag vanaf 13 uur, gezamenlijk diner vanaf 17 uur, workshop vanaf 19 uur. Locatie Inner Touch Tai Chi Westerlaan 51 Zwolle. Gratis parkeer gelegenheid voor de deur, naast het NS-station. Laat me weten of je komt.

Bloesem. Frisse lente geuren en kleuren. 28 april is het weer tijd voor de Wereld Tai Chi Dag!
Een gratis evenement waar we iedereen motiveren en stimuleren om te (blijven) bewegen. Met een 20-tal workshops vanuit de rijkdom die Tai Chi en Chi Kung ons te bieden heeft. Hierbij gebruikmakend van de tradities uit de Chinese cultuur en aanverwante energetische – Chi – verrijkende leer. Het optimaliseren van het geluk symptoom. Iedereen is van harte uitgenodigd op zaterdag 28 april in Park de Wezenlanden van 10:00 tot 16:00 uur. Ons programma kenmerkt zich door half uur sessies, afwisselend workshops en demonstraties. Ook is er een markt met een doorlopend gevarieerd programma. Houd het programma WTCD 28 april 2018 in de gaten, zie de flyer in de bijlage en verwarm je, als voorpret, met de filmpjes van voorgaande jaren. Kijk op www.wereldtaichidag.nl of https://www.facebook.com/WereldTaiChiDag/
WTCD Zwolle is een gratis evenement en wordt georganiseerd vanuit Stichting Gunga Din de Waterdrager. Deze stichting is een cultureel algemeen nut beogende instelling (ANBI) welke geen winstoogmerk heeft. Om dit evenement te dragen vragen wij een financiële bijdrage in de vorm van donaties. Deze donaties zullen o.a. gebruikt worden om een vergunning van de gemeente te verkrijgen, WC’s in het park, EHBO, aankleding sfeer van de dag als picknicksets, sumoworstel pakken etc. en public relations. Stort uw donatie op St. Gunga Din de Waterdrager rek.nr. NL81ABNA058.16.82.009 Alvast heel hartelijk dank.

Gillian Reid in Zwolle workshop Bio-Spiraal methode Zondag 29 april van 13:00 tot 17:30 uur – €50,-
Ontdek Bio-Spiraal Chi Kung, een nieuwe weg in een oude kunst. Grondend, rustgevend en vloeiend, de Bio-spiraal methode Chi Kung helpt het lichaam ontspannen en centreren met een van de mooiste vormen uit de natuur- de spiraal. Door de Bio-spiraal bewegingen zijn we in staat om opnieuw in contact te komen met ons lichaam en onze natuurlijke energie – Chi – te versterken. De Bio-spiraal methode is een samensmelting tussen Oost en West. Het vindt zijn basis in de oude beweegprincipes en is ontwikkeld door het observeren van het natuurfenomeen: de Spiraal. De Bio-spiraal methode is nauw verbonden met de westerse wetenschap en gezondheidsleer. De Bio-spiraal methode is het resultaat van tientallen jaren studie, ontwikkeld door Meester Franco Mescola in het ‘Centro Ricerche Tai Chi’ in Venetië (Italië). www.taichi.it
De workshop is voor iedereen toegankelijk ongeacht niveau en/of conditie. Ervaring is niet nodig. Koffie en thee worden gratis geschonken. Neem zo nodig wel zelf een lunchpakketje mee. Geef je op voor een workshop mail judith@inner-touch.nl

Gilliam Reid is geboren in Londen en in 1985 verhuisd naar Venetië. In 1992 is ze daar begonnen met Tai Chi Chuan Yang stijl bij meester Franco Mescola, hoofd van het ‘Tai Chi research Centre’. Als leerling nam ze niet alleen deel aan zijn lessen maar droeg ook bij aan de oprichting en groei van zowel het ‘Tai Chi research Centre’ als de ‘Biospirals Method School’. Gillian heeft met vele internationale meesters mogen werken. Al deze ontmoetingen hebben bijgedragen aan haar studie en ontwikkeling in Chi Kung/Bio-spiraal methode en Tai Chi Chuan. De belangrijkste namen: Master Mantak Chia, M.Yang Jwing Ming, M.Jang Lin Sheng, M.Gianni Groppelli, M.Ronnie Robinson. Gillian is gediplomeerd bij zowel het ‘Tai Chi research Centre’ als in de ‘school of The Biospirals Method’. Ze geeft regelmatig diverse workshops en cursussen in zowel Italië als in Engeland.

Met vreugde in ons hart verwelkomen we je graag en kijken uit naar de ontmoeting op het CHI-veld.
Groeten, team Wereld Tai Chi Dag